Gästbok

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tidigare inlägg

 1. Hejsan vänner,
  Mitt namn är Henric och härstammar på mammas sida från ö-vik. Jag läste en intressant artikel i ert medlemsblad som publicerats för några år sedan och som handlade om min släkt, nämligen om Hellström & Co kartongfabrik. Hade varit jätte kul om någon som vet mer om detta skulle kunna kontakta mig. Tusen tack. Ta hand om er!

  • Jag har skivan Åsele 1686-1920 tyvärr slutar min fars släkt redan på min farfarsmor Anna Brita Jonsdotter f. 1851, hennes son Enok Kristoffer Selin. Det är tyvärr skrivfel på hans barn de två första har efternamnet Selin och resterande Jonsson. Finns det ingen tidigare släkt. Mvh Staffan Selin

 2. Hej
  Jag är en av många som på äldre dar försöker att kartlägga mina rötter. Därför går jag nu en kurs i släktforskning i Boden. I mitt sökande så har jag kommit till vägs ände när det gäller att hitta i kyrkböcker, 1800-tal och tidigare i Åsele, som är min födelseort. Jag tog upp frågan med min kursledare, Eva Sandberg, som genast plockade fram en CD-skiva “Åsele fs. 1686-1920”, som för mig visade sig vara en ren guldgruva. Vilket fantastiskt arbete ni måste ha utfört för att skapa den!!
  Jag tackar för “gåvan” för det har besparat mig många timmars sökande. Jag har nu beställt flera av era USB-minnen.
  Med min bästa hälsning // Ingvar Selin Boden

 3. Medlemsanmälan kan göras från Fliken “Om föreningen” under tabellen för medlemsavgifter
  eller Fliken “Kontakt”